Huidkracht biedt verschillende mogelijkheden in zowel huidverzorgende als in huidverbeterende behandelingen. We doen er alles om om jouw huid te behandelen tot een gezonde en stralende huid. Welkom bij Huidkracht!

Wil jij aandacht besteden aan rimpels (met andere woorden huidverjonging), een gevoelige huid, pigment verstoringen, grove poriën, eczeem, een uitgeputte doffe huid, littekens, figuurcorrectie of een combinatie hiervan? Je kunt bij Huidkracht terecht voor een op jouw wensen en huid afgestemde behandeling vanaf 10 min tot +/- 120 minuten. Wat jouw huid ook nodig heeft, wij bieden een passende behandeling. Wanneer jij geniet van een puur moment voor jezelf zorgen wij voor een optimale verzorging van jouw huid.

In het jouw stappenplan voor een stralende, krachtige en gezonde huid nemen we als eerste de gezondheid van jouw huid onder de loep. Van daaruit zetten we, als bouwstenen, onze producten en behandelingen in.

Een huid moet eerst optimaal gezond zijn om vervolgens doelgericht en doeltreffend te kunnen werken. We informeren je graag hierover. Zodat we samen je doelen kunnen behalen aan de hand van jouw wensen en onze doeltreffende mogelijkheden.

Behandelingen zijn los of in kuurverband te boeken. Tevens bieden wij Huidkracht abonnementen aan waarbij wij je alle huidzorg uit handen nemen. Hoe ontspannen is dat?

“Een stralende buitenkant gaat het beste samen met een gezonde binnenkant.” 

Joyce, eigenaresse Huidkracht

Of kijk eerst even verder… 

Ontdek onze behandelingen

Van een powerful gezichtsbehandeling tot 10 minuten LPG Endermologie of Indian Head Massage. We hebben zeker weten iets dat bij jou past!

Altijd gratis een Huidkracht touch

Na elke behandeling hebben wij de Huidkracht touch! Speciaal voor jouw gezonde huid en als ontspannende afsluiting op een huidverbeterende behandeling. Helemaal gratis!

Bekijk onze aantrekkelijke tarieven

Open en transparant, al onze tarieven vind je hier. Heb je een specifieke vraag, stel ‘m gerust. En weet je, elk kwartaal krijg je een gratis huidscan + intake!

Huidkracht abonnement

Wij bieden je verschillende Huidkracht abonnementen. Deze kunt je helemaal zelf samenstellen. Het voordeel met een abonnement is, dat we samen doelstellingen makkelijker behalen. En je bent ook nog eens voordeliger uit. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stel jouw huidvraag. Wij helpen je graag.

Wij zijn er voor al jouw huidvragen. Heb je een urgente vraag? Probeer je vanalles maar kom je er zelf niet uit, stel ons jouw vraag. Wij helpen je graag.

Korting bij je sportabonnement

Sport je bij +Sport dan heb je automatisch 10% korting op de Huidkracht behandelingen.