Minerale skincare make-up van Jane Iredale

Bij Huidkracht gebruiken we voor jouw huid alleen de allerbeste producten. Van huidverzorging tot make-up. We gebruiken dan ook al jarenlang de minerale skincare make-up van Jane Iredale.

Skincare make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralende huid. Daarom zit de essentie van de Jane Iredale producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De mineralen verzorgen niet alleen jouw huid maar verhogen ook nog eens de werking van jouw huidverzorgingsproducten en –behandelingen.

Zodat jouw huid elke dag krachtig kan stralen.

Make-up advies

Kennis maken met de minerale skincare make-up van Jane Iredale?
Boek eenvoudig een behandeling in via ons systeem. Tijdens de Jane Iredale kennismaking vertellen wij je, onder het genot van een kopje thee, alles over de mooie producten van Jane Iredale. Samen gaan we opzoek naar de best passende kleuren en producten bij jouw huid.

Bruidsmake-up

Jane Iredale Bruidsmake-up

Heel natuurlijk of juist heel uitbundig? Op jouw trouwdag bepaal jij hoe je eruit ziet. Welke look je ook kiest, met de make-up van Jane Iredale straal jij, de hele dag. De minerale make-up maakt niet dat jij er alleen fantastisch uitziet, het verzorgt ook nog eens jouw huid. Win, win dus. Huidkracht verzorgt met plezier jouw bruidsmake-up. Dit kan al vanaf € 85,-

Houd ook de Huidkracht VIP tours in de gaten. Regelmatig organiseren we een leuk Jane Iredale event!