Kom ontdekken wat de LPG behandelingen voor jou kunnen betekenen. We vertellen je er graag alles over.

De werkwijze van LPG heeft veel meer voordelen dan alleen esthetisch.  Je lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. De LPG behandelingen werken dieper door en activeren de lichaamseigen cellen om zichzelf te helen en weer in gezonde conditie te komen.

Over LPG Endermologie

LPG endermologie® is wereldwijd marktleider in deze natuurlijke mechanische huid stimulatie techniek. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld. Zonder schade aan te brengen wordt het beste uit de cel naar boven gehaald zodat er met respect voor het lichaam aan verbetering wordt gewerkt.

De LPG behandelingen zijn los in te boeken of te koppelen aan het unieke Trèsbeau beweegprogramma. Tijdens dit programma gaan we de nadruk leggen om de zones die jij specifiek veranderd wilt hebben d.m.v. bepaalde trainingsmodules die voor iedereen geschikt zijn.

Kom ontdekken wat de LPG behandelingen voor jou kunnen betekenen. We vertellen je er graag alles over. Bel 06 – 126 201 26 en dan zien we je snel!

Tarieven

LPG endermologie 10 min € 20,-
LPG endermologie 15 min € 30,-
LPG endermologie 20 min € 40,-
LPG endermologie 25 min € 50,-
LPG endermologie 30 min € 60,-
LPG endermologie 35 min € 70.-
LPG endermologie 40 min € 80,-