Laser behandeling

Alma Beauty Remove:

De Alma Beauty Remove biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering. Alle huidttinten en het breedste scala van haartypes kunnen 365 dagen per jaar behandeld worden. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortable en biedt u een prachtige zijdezachte gladde huid zonder haartjes!

Alma Beauty Reform:

De antiaging behandeling van dit moment! Fijne lijntjes, rimpeltjes, verslapping en futloosheid worden door de Alma Beauty Reform aangepakt. Tevens biedt de Alma Beauty Reform oplossingen voor lichaamscontouren, huidverstrakking en cellulite. En voor gewrichts- en/of spierpijn. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes(1-6) en voor dunne en gevoelige gebieden.

Alma Beauty Rejuve

De Alma Beauty Rejuve laat vasculaire letsels (couprose, spider naevi, naevus flammeus (wijnvlek), rosacea, beenaders etc.) en pigmentatie (sproetjes, verschillende soorten pigmentatie stoornissen) verminderen en zelfs verdwijnen.

De kosten van deze huidverbeterende behandeling zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Wij raden je daarom aan om langs te komen voor een uitgebreid intakegesprek. Wij kunnen je dan gericht het juiste advies geven.

Bel voor een vrijblijvend intakegesprek tel. 06 – 126 201 26.