Je wilt even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.
Ontspannen en tegelijkertijd aan de gezondheid van je lichaam werken.

Op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan.

 

Verlichting bij stress
Het is nu meer dan ooit duidelijk hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Een gezond lichaam gaat boven alles. Je lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. Interne- én externe factoren hebben grote invloed hierop.

LPG® heeft al 34 jaar de visie dat je alle technieken van de wereld kan inzetten maar dat je ten alle tijden eerst de cellen weer in een goede conditie brengt met LPG endermologie®. De celstimulatie die zonder schade het beste eruit naar boven haalt om op respectvolle wijze verbetering in te zetten. De fibraties en aanzuiging masseren op een aangename wijze de huid wat een ontspannende werking heeft. Twee vliegen in 1 klap: je huid wordt op een natuurlijke manier gestimuleerd en tegelijkertijd kun je even ontspannen.

Hollistische werkwijze
Deze holistische werkwijze heeft meer voordelen dan alleen esthetisch, de behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen. De 100% natuurlijke behandelingen werken op het gezond en vitaler maken van jouw lichaam.

EndermoPuncture
Verlang jij (terug) naar een onverstoorde nachtrust?
Sta jij altijd aan en kun je je gedachtestroom moeilijk uitzetten?
De EndermoPuncture brengt je hormoonsysteem in balans en laat je weer volledig ontspannen.

Acupunctuur
Deze behandeling is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze en dan specifiek op de acupunctuur punten. De EndermoPuncture activeert verschillende energiebanen in het lichaam, waardoor specifiek organen of orgaansystemen ondersteund worden. Ook werkt deze behandeling op de energiebanen (sympathicus en parasympathicus), ofwel je gas en remsysteem van het lichaam.

Behandeling
De behandeling wordt uitgevoerd door middel van de Alliance®, is superrelaxed en zorgt ervoor dat je weer op een dieper niveau kunt ontspannen. Je hele systeem wordt gekalmeerd. Voor het lichaam wordt er gewerkt op de meridianen, diverse punten die je kunt stimuleren om energie weer beter te laten doorstromen. Voor het gezicht zijn er specifieke zones die behandeld worden, die in verbinding staan met je organen.