Afvallen op plekken waar jij dat wilt. Een strakke taille en een mooi figuur.
Zonder intense of agressieve behandelingen én met lang resultaat.

 

Zelfverzekerd en lekker in je vel de wereld tegemoet!

Door middel van de endermologie® techniek van LPG® elimineren we doelgericht opgeslagen vet van specifieke zones zoals: buik. benen, billen, taille, dijen, armen, rug, etc. Deze 100% natuurlijke en pijnloze behandeling vermindert vetvolume en verstrakt contouren.

De speciale LPG® behandelkop stimuleert het weefsel in de diepere langen en pakt gelijktijdig drie problemen aan: plaatselijk resistent vet, huidverslapping en cellulite. Dus geen keuze meer tussen een strakkere huid, cellulite egaliseren of lokaal vet verbranden. We werken op meerdere weefsellagen tegelijk.

  • Wit vetweefsel wordt geactiveerd en gaat functioneren als bruin vetweefsel.
  • De plaatselijke vetverbranding gaat omhoog op doelgerichte zones.
  • Plaatselijk volume neemt af en gezond bruin vet neemt toe.
  • Daarnaast word de huid strakker en gladder voor totale contouring.
  • De endermologie® techniek is zonder naalden, snijden, bevriezing, verhitting of lasers.
  • Het is een 100% natuurlijke en pijnloze huidstimulatie die ervoor zorgt dat jouw lichaamseigen cellen (fibroblasten) weer aan het werk gaan.

De aanmaak van natuurlijk collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd wat voor een stevigere huid zorgt. De natuurlijke vetverbranding wordt gestimuleerd wat zorgt voor vermindering van vetcellen (adipocyten).  Weefsels worden versoepeld en een gezonde circulatie gereactiveerd.

Het resultaat is een gladdere, gezondere, stevigere huid en mooie contouren. Voor een optimaal resultaat adviseren wij na de behandeling het specifieke 1 op 1 Trèsbeau beweegprogramma. Visceraal vet is het beste aan te pakken met gezonde voeding en sporten. Met deze trainingsmodule kunnen we dus gericht (buik) vet verbranden.

De gouden formule zit in de combinatie van de LPG endermologie® behandeling en direct daarna een training.

Dit komt omdat de vetverbranding die tijdens de behandeling is gestimuleerd de eerste 6 uur na de behandeling het meest actief is. Hierdoor krijgt de behandeling een extra boost en heb je sneller resultaat.

Onderkin

Je wilt dat je plaatselijk vet in je gezicht zoals je onderkin weg gaat. Een gladde kin zonder dat vet zakje wat eronder hangt. Zonder intense of agressieve behandelingen met lang resultaat. De natuurlijke manier om zowel vet als verslapping effectief aan te pakken en van je onderkin af te komen is door middel van LPG endermologie®.