Skinimprover Pro 7

Ben je klaar om iets te doen aan de fijne lijntjes, opkomende rimpels en huidverslapping? Dan wordt het tijd voor behandeling met de SkinImprover Pro7. Behandelingen met de SkinImprover Pro7 biedt een veilige methode voor anti-aging en huid lifting zonder gebruik te maken van injectables en plastische chirurgie.
Bij het ouder worden van de huid verslappen gezichtsspieren. Dit resulteert in het verliezen van de strakke contouren van het gezicht, de wangen en de kaaklijnen.

SkinImprover Pro7 heeft een totale oplossing. Door op efficiënte en veilige wijze een combinatie te bieden van; intensieve reiniging, huidverbetering/voeding, lifting en celstimulatie, is al na een behandeling een resultaat zichtbaar!

Reiniging

Door microdermabrasie en de Skinscrubber kan op een zeer effectieve en veilige, milde manier ieder huidtype het hele jaar door een intensieve reiniging van de huid ondergaan.

Huidherstel en voeding

Thermotherapie, Ultrasound en Cryotherapie zorgen voor een doelgerichte voeding en celstimulatie van de huid.

Spierstimulatie en huidegalisatie

Biolift is een zeer doeltreffende methode om huidveroudering en verslapping in het gezicht tegen te gaan en te corrigeren. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van microstroompjes waardoor de spierweefsel-, huid- en celstimulatie wordt geactiveerd. Op cellulair niveau wordt in kort tijd de energiewaarde van de cellen en versnelt celvernieuwing.

Celvernieuwing

De LEDtherapie zorgt voor een versnelde celstimulatie en maakt de huid zichtbaar fris en strak.

Resultaat:

  • huidvernieuwing door stimulatie van de collageen en elastine aanmaak
  • verbetering van de gezichtscontouren en wangzakken
  • liften van oogleden
  • vermindering en vervaging fijne rimpels
  • egale huid
  • fris, jong en stalende huid
  • vermindering van acne
  • vermindering van couperose
  • vermindering van pigmentvlekken

Deze behandeling voorkomt de gevreesde verzakking en verslapping van de gezichtsspieren en de huid .
Bent u op zoek naar een natuurlijke, niet – invasief alternatief voor de chirurgische facelift , dan is de SkinImprover Pro7 de ideale optie . Onze natuurlijke facelift is de enige verjongende behandeling die kan worden toegediend aan de tere huid rond de ogen , waardoor het een uitstekende oplossing voor wallen , donkere kringen en kraaienpootjes.