SUMMERBOX

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Zorg deze zomer goed voor je huid met de Trèsbeau Summerbox

De Trèsbeau Summerbox is alles wat jij nodig hebt deze zomer!

In de luxe Summerbox vind je verschillende producten die jouw huid nodig heeft om goed de zomer door te komen. Zo vind je o.a. in de box de Jane Iredale Dry Sunscreen Brush (SPF 30). Een droge zonbescherming die je eenvoudig over je make-up aanbrengt. Yes, geen witte strepen meer. De Hydration spray zorgt voor extra hydratatie op warme zomerse dagen. Je huid kan het goed gebruiken. De olie capsules, crème en het masker maken jouw zomerse huidverzorging compleet.

Naast heel veel fijne producten vind je in de Summerbox ook een cadeaubon t.w.v. van € 29,- waarmee jij extra voordeling een Vibrant-C Micro Peel behandeling kunt boeken. De ultieme ‘nazomerse’ verwennerij voor jouw huid.

De totale Summerbox heeft een waarde van € 130,- maar bestel je nu voor € 90,-
Bestel je Summerbox in de salon, bel of app tel. 06 – 126 201 26.

De inhoud van de Trèsbeau Summerbox op een rijtje:

 • 1x Jane Iredale Powder Me SPF 30 Dry Sunscreen Brush
  Een luchtige, fysische SPF 30 breedspectrum zonbescherming voor het gelaat, lichaam en hoofdhuid in een navulbare veganistische borstel. De sunscreen kan over make up. Droge, fysische zonbescherming voor gezicht, lichaam en hoofdhuid. SPF 30 breedspectrum (UVA/UVB) zonbescherming. De reef-safe formule is waterbestendig tot 40 minuten.
 • 1x Hydration spray
  Deze hydraterende spray zorgt voor een verfrissende hydratatie. De spray bevat antioxidanten en andere heilzame stoffen die je huid verzorgen. Tevens zorg het ervoor dat het suncreen poeder langer blijft zitten.
 • 1x Hydration mini spray
  Handig samen met de sunscreen brush in je tas om te zorgen dat je overal beschermd bent.
 • 1x mini verpakking Environ Vita-Complex super moisturiser
  Een extra hydraterende creme voor een heerlijk zachte huid.
 • 1x mini verpakking van 10 Environ Vita-Enriched Hydrating Oil Capsules
  Deze olie geeft je huid een intense hydratatie boost.
 • 1x sample Anti-Pollution Masque
  Een multi functioneel masker wat zorgt dat vervuiling van buitenaf wordt geabsorbeerd en het de huid direct hydraterend heerlijk na een dagje strand of een city bezoek.
 • Cadeaubon Vibrant-C Micro Peel.
  Een gecontroleerde peeling behandeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde, egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor de optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een rijpe huid, gepigmenteerde huid of een huid die veel zon heeft gezien.
  Nu 29 euro korting voor 50 euro i.p.v. 79 euro boekingsmogelijkheid t/m eind okt 2022.

Houd je huid deze zomer in optimale conditie met de Trèsbeau Summerbox
Bestel jouw Summerbox in de salon of app tel. 06 – 126 201 26.

Fijne zomer!